Handelsbetingelser


Handelsbetingelser hos Let The Light In by Carina Kjær

Mine smykker er unikke og håndlavede, så du vil kunne opleve mindre variationer mellem de viste smykker og de smykker du modtager.

BESTILLING

Når du har afsluttet din handel, vil du modtage en kvittering via email som bekræftigelse. Beløbet for ordren trækkes først på kortet, når varen afsendes. 

PRISER

Alle priser er inkl. moms (25%) i vist i danske kroner (DKK)

LEVERING

Alle forsendelser sendes med PostNord eller GLS i Danmark. Bestiller du for 650 DKK er leveringen gratis.
Ved forsendelser til resten af verden: DKK 250,- (Special forsendelse og ekstra omkostninger kan være nødvendigt).
Leveringstiden er normalt 8-14 hverdage. Øget leveringstid vil blive adviseret pr. mail umiddelbart efter, din bestilling er blevet registreret.

AFBESTILLINGER

Ønsker du at afbestille eller annullere en bestilling, skal du fremsende en e-mail med “Afbestilling” i Emnelinien til hello@carinakjaer.dk
Noter venligst bestillingstidspunkt samt ordrenummer. 

BETALING

Jeg accepterer PayPall og MobilePay (kontakt mig for yderligere info).

REKLAMATION

Der ydes 2 års reklamationsret på produkter. Reklamationsretten er kundens ret til, at reklamere over en vare, der har fejl eller mangler, som var til stede da varen blev solgt. Bevisbyrden ligger de første 6 måneder hos forhandleren, de efterfølgende 1½ år ligger den hos kunden.

Skulle varen mod forventning gå i stykker i reklamationsperioden, sendes og repareres denne vederlagsfrit på vores værksted.

Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten.

RETURNERING

Gældende fra modtagelsesdatoen har du 14 dage til at meddele du fortryder købet og returnerer varen. Varen må ikke være brugt.

Ovennævnte forhold gøre sig IKKE gældende, hvis der er tale om varer, som er specielt fremstillet til kunden (f.eks. et smykke med speciel indkøbt og udvalgte ædelsten, godkendt af kunden, eller smykke med personlig indgravering). I sådanne tilfælde kan varen ikke returneres eller ombyttes.

Vær opmærksom på, at du selv skal afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Varen skal returneres i samme stand, mængde og original emballage, som den er modtaget.

Hvis varen er synligt beskadiget under forsendelsen skal du afvise pakken ved modtagelse og kontakte hello@carinakjaer.dk hurtigst muligt.

SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR ERHVERVSDRIVENDE

Der gælder ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende. Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode.

FORBRUGERRETTIGHEDER

Læs nærmere på www.forbrugersikkerhed.dk

FORBEHOLD

Vi tager forbehold for udsolgte varer, prisændringer og trykfejl.

Har du spørgsmål vedrørende handelsbetingelser?

Skriv til mig via formularen her. Jeg svarer hurtigst muligt efter bedste evne.